Valutor:

INOV8 Roclite 290 kvinnors spår löparskor Nytt år 2020 Inov8 TEAk7zNY

 • 2649 antal i lager

Vänligen välj:

SEK1,072  SEK578
Spara: 46% mindre


 • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  INOV8 Roclite 290 kvinnors spår löparskor Nytt år 2020 Inov8 TEAk7zNY
  INOV8 Roclite 290 kvinnors spår löparskor Nytt år 2020 Inov8 TEAk7zNY
  INOV8 Roclite 290 kvinnors spår löparskor Nytt år 2020 Inov8 TEAk7zNY

  INOV8 Roclite 290 kvinnors spår kör ShoesRun med tillförsikt med Inov8's lättaste, mest flexibla kvinnors trail running sko. Den ROCLITE 290 är utformad för att köra snabbt över multi terräng. Leverera en lyhörd ride och höga nivåer av hållbarhet, är den perfekt för att flytta snabbt över allt från våta mountain rock till lerigt gräs, hårt packad stigar och vägar.

  Standard passform

  INOV8's standard passform erbjuder en åtsittande häl som låser skon i position, medan ett bredare tåpartiet ger tårna att splay när körs naturligt eller lyfta vikter. Standard passform passar dig med bredare fötter och idrottare som använder produkten för långa sessioner.

  Syntetiska/Mesh övre

  En syntetisk samt mesh övre och en maska innerfoder ger alla runda andningsförmåga och viktigaste ventilation, att hålla fötterna svala och torra genom varje steg. Byggt runt foten naturliga anatomi, nya ADAPTERWEB träffade-vaggan anpassar sig till den naturliga rörelsen och svullnad av foten i rörelse och ger en bättre alla runda passform cradling foten in varje steglängd, medan Y-lock systemet håller hälen på plats och erbjuder stöd.

  PowerFlow mellansula

  En vadderade tur ligger den tvådelade POWERFLOW som levererar 10% bättre chock absorption och 15% bättre energi avkastning än standard schakt så att du kan köra hårdare för längre. integreras i mellansulan är Inov8's alldeles egna andra generationens META-SHANK som är en rock-platta som skyddar den under fötterna från vassa stenar. META-skaftet justerar bakom fotbenen för större framfoten flexibilitet och kontroll när contouring, samtidigt som underlagsförhållanden stötskydd.

  Tri-C gummi Yttersula

  Nästa generations Roclite yttersulan är den mest mångsidiga på marknaden. Här erbjuds Inov8's Tri-C gummi förening och mångfasetterat klo-formade knapar, vardera med en bred kontaktyta, vilket ger ett oöverträffat grepp över oförutsägbar terräng och snabbkopplingen av skräp. Varje uns av energi genereras bu kroppen överförs till vägen genom yttersulan, med Tri-C yttersulan att leverera dragkraft i hela gångcykeln. Den klibbiga fusion föreningen är en blandning av syntetiskt gummi och EVA skum för en mjuk gång och grepp på en rad ytor medan meta-flex spåret ligger på framfoten att uppmuntra naturliga framfoten flex under tå-off av gångcykeln.